Let's talk about talent!

Wat zijn jouw specifieke talenten? Ontdek jouw Authenticiteit en persoonlijke drijfveren. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou beweegt. Zie jij dit ook zitten? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Hi! ik ben Christine,

Hi, ik ben Christine

Hi! Ik ben Christine,

Een coach voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar eigen authentieke talent. 

Het is mijn persoonlijke overtuiging dat wanneer je uiting kan geven aan jouw authentieke ‘zijn’ en kan werken vanuit een eigen talent, je energiek en met voldoening werkt en leeft. 

Spiegelgesprek voor jou

Loop je al een tijdje rond met vragen? Wat wil ik nou echt doen in mijn werkende leven? Waarmee kan ik van toegevoegde waarde zijn, voor mijzelf en voor mijn medemens? Neem vrijblijvend contact op voor een naderende kennismaking.

Herken jij je in een van deze vragen? 
Neem vrijblijvend contact op voor een naderende kennismaking.

In traject bij Spiegelgesprek

Na kennismaking en wederzijdse klik, is het mogelijk om traject te starten.

Het coachingstraject

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 3 tot 6 sessies

Duur

Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1, 5 uur.

Vorm

Een sessie kan wandelend, fysiek maar ook online plaatsvinden.

Customers reviews

Ervaringen

Ik heb mijn coach periode onder Christine als bijzonder prettig ervaren. Mijn traject met Christine heeft ervoor gezorgd dat ik mij minder druk maak om zaken waar ik geen invloed op heb of op kan uitoefenen. Daarnaast heeft ze me geholpen om meer oplossingsgericht te gaan denken in plaats van blijven hangen in negativiteit van anderen. 

Christine luistert goed, vraagt goed door om tot de kern van het probleem te komen en bied handvatten waarmee ik enorm ben geholpen op het gebied van mijn eigen ontwikkeling. Ik zou Christine zeker aanraden wanneer je behoefte hebt aan wat sturing op zakelijk vlak of wanneer je je drijfveren door de drukte uit het oog bent verloren en behoefte hebt om deze weer inzichtelijk te krijgen.
Anoniem
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix

Neem contact op

Maak in 3 korte stappen vrijblijvend een afspraak