Over mij

Mensen begeleiden in hun proces van ontwikkeling en bewustwording van de kwaliteiten die zij in zich hebben. Dat vind ik waardevol om te doen.
Uit ervaring weet ik hoe fijn het is als je iedere dag met plezier aan het werk bent en kan doen wat jou uniek maakt.

Mijn kernwaarden

Eerlijkheid

To the point, benoemen zoals het is. Doen en nakomen wat je zegt.

Respect

In objectiviteit en zonder oordeel in contact naar mezelf en naar de ander.

Verbinding

Verbinding is er in veel vormen. Je bent als individu altijd wel ergens onderdeel van en in verbinding met: jezelf, je partner, je gezin, je familie maar ook als individu in de groep op het werk.

Eigenaarschap

Eigen verantwoordelijkheid nemen en kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die zich aandienen.

Praktijkgericht

No nonsens, zaken snel tot de kern en essentie kunnen terugbrengen. Over gaan tot actie om een probleem aan te pakken.

Meer over mij​

Waarom ik coach geworden ben

Altijd al ben ik gevoelig geweest. Heel lang heb ik mijn gevoel genegeerd. Als kind kon ik het niet onder woorden brengen en er geen uiting aan geven en ik voelde me niet begrepen. Ook gedacht dat het raar was, niet oké, dat het niet geaccepteerd werd in mijn omgeving en in de maatschappij.

De ommekeer in mijn leven is toch wel mijn echtscheiding en tegelijkertijd het verlies van mijn baan geweest. Geheel aangewezen op mijzelf zowel privé als zakelijk. Natuurlijk heb ik hierbij de nodige hulp gehad. Ik denk dat ieder mens dat nodig heeft om net die extra stap te kunnen zetten. Het heeft ertoe geleid dat ik steeds dichter bij mezelf en naar mijn gevoel ben gaan leven en werken. Om in HR termen te spreken, te werken vanuit mijn intrinsieke motivatie. Dankbaar ben ik voor de ontwikkeling die door heb mogen maken waardoor ik in staat ben om nu zelf mensen te mogen begeleiden in dat proces. Hetzij individueel of in groepsverband hetzij in processen.

Vanuit mijn intuïtie ben ik in staat de structuren te zien die iemand, een team of organisatie nodig heeft. Na lange tijd als secretaresse te hebben gewerkt, heb ik in 2017 de overstap gemaakt naar HR-medewerker en adviseur. De vele gesprekken met (nieuwe) collega’s en de energie die het me geeft, heeft ertoe geleid dat ik me naast HRM’er, verder ben gaan ontwikkelen in het coach-vak. Waarom doen mensen wat zij doen? Wat maakt hen uniek? Waarom reageren zij op een bepaalde functie? Is dit passend? Hoe bewust is iemand van zijn of haar potentieel? Maar ook de vraag waarom iemand uitvalt door wegens arbeidsongeschiktheid. Iedereen is uniek en mensen blijven mij boeien.

Ontwikkeling is iets wat altijd doorgaat. Het leven is één grote levensles. Naast de levenslessen en reflectie draagt kennis en ervaring ook bij aan ontwikkeling.
Sinds juni 2021 ben ik geaccrediteerd EQA Practioner coach. 
Andere opleidingen/trainingen die ik heb gevolgd gericht op coaching: 
Coachen van teams
DISC en Drijfveren specialist
Basisopleiding Familieopstellingen
Intuïtieve en mediamieke ontwikkeling.
Naast coachopleidingen / trainingen heb ik ook diverse HR opleidingen/trainingen gevolgd. 
Meer informatie over mijn werkervaringen en opleidingen is te lezen op mijn LinkendIn profiel.

Klaar om aan jezelf te werken?

Plan snel een kennismaking in.
Samen in gesprek over jouw talenten!

Laten we kennismaken!

Maak in 3 korte stappen vrijblijvend een afspraak
Waar loop je tegenaan, of wil je naar opzoek?