Over mij

Na een lange tijd als secretaresse te hebben gewerkt, ben ik in het HR vak gerold en kwam ik in aanraking met coaching. Tegelijkertijd heb ik mij naast coaching lange tijd beziggehouden met intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. Het heeft ertoe geleid dat ik me naast HRM’er verder ben gaan ontwikkelen in het coach-vak en in de diepere betekenis van energie en alles wat op hart- en zielsniveau zichtbaar mag worden. 

Iedereen is uniek, we zijn ons niet altijd bewust van ons eigen potentieel en eigen stuk wat we hier te doen hebben.
Wat maakt jou uniek? Wat zegt je ziel? Wat heb je te leren en hoe bewust ben jij hiervan? Waarom doe je wat je doet en in hoeverre geeft dit (nog) voldoening?

Sinds juni 2021 ben ik geaccrediteerd EQA Practioner coach.
Andere opleidingen/trainingen die ik heb gevolgd gericht op coaching:
* Intuïtieve en mediamieke ontwikkeling
* Coachen van teams 
* DISC en Drijfveren specialist
* Basisopleiding Familieopstellingen
* Coachen in familiebedrijven
* Stress en burn-out herkennen bij coachees
* Intensive Healing & Mediumschap: Jaar 1 afgerond. Specialisatie tot alternatief / energetisch therapeut (in opleiding)

Missie

Heling en verbinding

Door mij te verbinden in mij, met mij, met de intelligentie, kosmos. 'Anderen verbinden en helen.' Laten zien en ervaren hoe zij zich zelf kunnen helen. Stap voor stap.

Mijn kernwaarden

Eigenaarschap

Herken je patronen en ken je kwaliteiten. Ben eigenaar van keuzes van mogelijkheden en oplossingen die zich aandienen.

Verbinding

In verbinding met jezelf, je hart en ziel m te kunnen voelen en ervaren wat nodig is.

Eerlijkheid

Intuïtief ingegeven, to the point, benoemen zoals het is.

Respect

Iedereen is uniek en ieder heeft een eigen referentiekader. Zonder oordeel en in objectiviteit in contact mrt mezelf en naar de anderrespectvol omgaan met elkaar.

Praktijkgericht

Zaken snel tot de kern en essentie kunnen terugbrengen. Benoemen en over gaan tot actie wat er nodig is om een probleem aan te pakken.

Meer over mij​

Waarom ik coach geworden ben

Mijn fijngevoeligheid heeft mij jarenlang in de weg gezeten. Nu pas zie en voel ik mij comfortabel in mijn gevoeligheid omdat ik weet en ervaar hoe ik het kan inzetten in mijn werk en hoe gelukkig mij dat maakt. Als kind kon ik niet onder woorden brengen wat ik voelde en daardoor kon ik er geen uiting aan geven en liep ik volledig vast in mijn gedachten. Wat resulteerde in onbegrip in en bij mezelf. Dat maakte dat jarenlang mijn gevoeligheid heb genegeerd. De ommekeer in mijn leven is toch wel mijn echtscheiding en tegelijkertijd het verlies van mijn baan geweest. Aangewezen op mijzelf zowel privé als zakelijk. Natuurlijk heb ik wel de nodige hulp gehad. Ik ben van mening dat ieder mens dat nodig heeft om net die extra stap te kunnen zetten. Het heeft ertoe geleid dat ik steeds dichter bij mezelf -en met mijn gevoel ben gaan leven en werken. Dankbaar ben ik voor de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, ook voor de moeilijke tijden in het leven. Het heeft me geleerd om vanuit meerdere perspectieven te kunnen observeren. Dankbaar ben ik ook dat ik nu, met mijn gevoeligheid zelf mensen mag begeleiden in hun proces van ontwikkeling.

Voel jij, JA ☺︎ Ik wil samenwerken.

Plan snel een kennismaking in.

Laten we kennismaken!

Vul je gegevens in voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.