Over mij

Mijn kernwaarden

Respect

In objectiviteit en zonder oordeel in contact met mezelf en met de ander.

Verbinding

Verbinding is er in veel vormen. Je bent als individu altijd wel ergens onderdeel van en in verbinding met: jezelf, je partner, je gezin, je familie maar ook als individu in een groep of op het werk.

Eigenaarschap

Eigen verantwoordelijkheid nemen en kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die zich aandienen.

Eerlijkheid

To the point, benoemen zoals het is. Doen en nakomen wat je zegt.

Meer over mij​

Waarom ik coach geworden ben

Mijn fijngevoeligheid heeft mij jarenlang in de weg gezeten. Nu pas zie en voel ik mij comfortabel in mijn gevoeligheid omdat ik weet en ervaar hoe ik het kan inzetten in mij werk. Als kind kon ik niet onder woorden brengen wat ik voelde en daardoor kon ik kon er geen uiting aan geven. Onbegrip, vooral bij mezelf, wat ervoor zorgde dat ik jarenlang mijn gevoeligheid heb genegeerd. De ommekeer in mijn leven is toch wel mijn echtscheiding en tegelijkertijd het verlies van mijn baan geweest. Aangewezen op mijzelf zowel privé als zakelijk. Natuurlijk heb ik wel de nodige hulp gehad. Ik ben van mening dat ieder mens dat nodig heeft om net die extra stap te kunnen zetten. Het heeft ertoe geleid dat ik steeds dichter bij mezelf -en met mijn gevoel ben gaan leven en werken. Dankbaar ben ik voor de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt en nog steeds door maak. Dankbaar ben ik ook dat ik nu zelf mensen mag en kan begeleiden in hun proces van ontwikkeling.

Vanuit mijn intuïtie ben ik in staat de structuren te zien die iemand, een groep, een team of organisatie nodig heeft. Na een lange tijd als secretaresse te hebben gewerkt, ben ik in het HR vak gerold en kwam ik in aanraking met coaching. Het heeft ertoe geleid dat ik me sinds 2018 naast HRM’er verder ben gaan ontwikkelen in het coach-vak. Waarom doen mensen wat zij doen? Wat maakt hen uniek?  Hoe bewust is iemand van zijn of haar potentieel? Maar ook de vraag waarom iemand uitvalt wegens arbeidsongeschiktheid. 

Sinds juni 2021 ben ik geaccrediteerd EQA Practioner coach.
Andere opleidingen/trainingen die ik heb gevolgd gericht op coaching:
* Coachen van teams
* DISC en Drijfveren specialist
* Basisopleiding Familieopstellingen
* Intuïtieve en mediamieke ontwikkeling
* Coachen in familiebedrijven
* Stress en burn-out herkennen bij coachees
Heel actueel is de opleiding:  Intensive Healing & Mediumschap

Voel jij, JA ☺︎ Ik wil samenwerken.

Plan snel een kennismaking in.

Laten we kennismaken!

Vul je gegevens in voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.